За нас

OtDron.com е онлайн платформа, която предоставя кадри от дрон. С помощта на тази платформа, потребителите могат да наемат професионални дрон пилоти и да получат висококачествени услуги за заснемане на въздушни видео и фото материали, като например панорамни изображения, видеоклипове, карти и други.

Платформата е изградена с мисъл за удобство и лесно използване, като за да наемете дрон пилот, не е необходимо да имате предварителни познания по дроновете или да разбирате от технически детайли. Процесът е бърз и лесен – просто изберете желаната услуга и местоположение, където искате да се извърши заснемането, и ние се грижим за останалото.

Отличителната черта на OtDron.com е високото качество на услугите, които предоставя. Всички дрон пилоти, които са на разположение на платформата, са професионалисти с голям опит в областта на въздушната фотография и заснемане на видео. Те разполагат с модерно оборудване и са в състояние да осигурят изключително красиви и висококачествени материали.

Когато използвате OtDron.com, можете да бъдете сигурни, че ще получите надеждни и професионални услуги за дистанционно управление на дронове, които отговарят на вашите нужди и представляват стойностна инвестиция за вас или вашата компания.

Share to friends
Дрон фото и видео - изживейте магията на височинната фотография