Шабла от дрон

Шабла от дрон

Шабла е град в Североизточна България, разположен на Черноморското крайбрежие. Градът е известен със своите красиви плажове, древни руини и богата история.

Една от най-добрите гледки към Шабла е отгоре. От птичи поглед се виждат живописните плажове, разположени покрай Черно море, древните руини и зеленината на околността.

[Image of Шабла от дрон]

Градът има дълга и богата история, която датира от хиляди години. В околностите на Шабла са открити останки от различни култури, включително тракийски, елински, римски и византийски.

Днес Шабла е популярна туристическа дестинация. Туристите посещават града, за да се насладят на красивите му плажове, древните руини и богатата му история.

Ето някои от забележителностите на Шабла, които могат да се видят от дрон:

Черноморски плажове: Шабла има няколко красиви плажа, които са популярни сред туристите. От птичи поглед се виждат дългите пясъчни брегове и кристално чистото море. [Image of Плаж Шабла от дрон]
Дуранкулашкото езеро: Дуранкулашкото езеро е защитена местност, която е дом на множество редки растителни и животински видове. От птичи поглед се виждат тюркоазените води на езерото и ливадите, които го заобикалят. [Image of Дуранкулашкото езеро от дрон]
Руините на древния град: В околностите на Шабла са открити останки от различни древни градове. От птичи поглед се виждат останките от стени, храмове и други сгради. [Image of Руините на древния град от дрон]
Шабла е чудесно място за почивка и разходка сред природата. Градът предлага красиви плажове, древни руини и богата история. А от птичи поглед се вижда още по-впечатляващо.

Кадрите достигат до Вас благодарение на Viko Simeonov: @flying.ant.pic

Share to friends
Iliyan Pavlov
Дрон фото и видео - изживейте магията на височинната фотография