Тюленово от дрон – уникална гледка към Черно море

Шабла от дрон

Тюленово е село в Североизточна България, разположено на Черноморското крайбрежие. Селото е известно с тюлените, които живеят в близост.

Една от най-добрите гледки към Тюленово е отгоре. От птичи поглед се виждат живописните плажове, разположени покрай Черно море, тюлените, които се припичат на слънце, и зеленината на околността.

Село Тюленово е разположено в красива местност, заобиколена от скали и гори. Плажовете в близост са пясъчни и чисти. Тюлените, които живеят в района, са от вида монах. Те са застрашен вид и защитени от закона.

Днес Тюленово е популярна туристическа дестинация. Туристите посещават селото, за да се насладят на красивите му плажове, тюлените и природата.

Ето някои от забележителностите на Тюленово, които могат да се видят от дрон:

  • Черноморски плажове: Тюленово има няколко красиви плажа, които са популярни сред туристите. От птичи поглед се виждат дългите пясъчни брегове и кристално чистото море. [Image of Тюленово плаж от дрон]
  • Тюлени: От птичи поглед се виждат тюлените, които се припичат на слънце или плуват в морето. [Image of Тюлени Тюленово от дрон]
  • Природа: От птичи поглед се виждат скалите, горите и други природни забележителности в района.

Тюленово е чудесно място за почивка и разходка сред природата. Селото предлага красиви плажове, тюлени и уникална гледка от птичи поглед.

Кадрите достигат до Вас благодарение на Viko Simeonov: @flying.ant.pic

Share to friends
pavel
Дрон фото и видео - изживейте магията на височинната фотография