Перник от дрон

Перник от дрон
Pernik 4k drone video

Град Перник – красив и живописен град, който може да бъде разгледан от птичи поглед с помощта на дрон. Разположен е в западната част на България, на около 20 километра южно от София.

От височина, Перник изглежда като малък и уютен град, окръжен от чудесна природа. Известен е с богатата си история и културно наследство, като тук може да се видят множество забележителности, включително старинната крепост, Етнографския музей, Градската галерия, както и множество красиви къщи и сгради, съхранили своята архитектура от минали времена.

В града се провеждат много събития през годината, включително карнавали, фестивали и изложби. Най-известното от тях е Тракийският фестивал на кукерите, който се провежда в началото на всеки година и привлича хиляди посетители от цяла България.

От птичи поглед, Перник е красив и уютен град, който заслужава да бъде посетен. Така че, ако искате да разгледате този град от друг ъгъл, опитайте да го направите с помощта на дрон – ще останете очаровани от красивите му гледки!

Pernik 4k drone video
Share to friends
pavel
Дрон фото и видео - изживейте магията на височинната фотография