Черна Места – Банско

Банско от дрон

Родопите и Пирин – прекрасни! Прелестни!

Представяме Ви снимки отвисоко, благодарени на Пеци Илиев! Вижте и видеото, както и се абонирайте за канала! Видеото е най-долу!

Черна Места е китно балканско селце, намиращо се в Южна България, община Якоруда находяща се в обл. Благоевград. Сгушено в планината, предии след него се откриват страхотни гледки.
Селото е кръстено на река Черна Места, разбира се защото минава покрай него. За тези, които често пътуват по маршрута – Пазарджик – Звъничево – Велинград – Банско, със сигурност знаят уникалната джамия, намираща се в „ъгъла“ на селото, близо до пътя.
Обикновено украсена и светеща, днес има и голям иформационен дисплей показващ, часа, датата и времето. 
Въпреки, че е сравнително „новозаформено“ селце, днес тое с размерите на нормално селце.
През Черна Места преминава и панорамният теснолинеен влак ( Септември – Велинград – Банско ), като си има и собствена гара.
 
Бихме казали че маршрута за Банско, в който е и това село е един от най-прекрасните, освен че е добре поддържан, гледките минавайки по него са уникални.
 
Фотографиите, които вижфате, са заснети, малко преди Черна Места. Сами виждате, колко е прелестно през зимата, а не по-малко красиво е и през останалите сезони.
Безброй места за почивки да се любувате на прелестите на родината ни.
За малко да бъде хваната и теснолинейката, но имаше разминаване в разписанието, за това и няма фотографии от нея.
 
Препоръчваме да посетите мястото и …карайте бавно, любувайте се на природата, почивайте си дори и докато шофирате наслаждавайки се.
А ако сте дрон фотограф, дори и лщбител, определено има какво да се види и запечата.
 
Share to friends
pavel
Дрон фото и видео - изживейте магията на височинната фотография